Helaas; De Draagwinkel is gesloten. Enkel online kunt u een mooie draagdoek of draagzak aanschaffen

De Draagwinkel bevindt zich in Delft, stad van de grachtjes en rijke geschiedenis. Een bezoekje meer dan waard. Er zijn veel leuke cafés, een bruisende binnenstad en voor kinderen zijn er genoeg leuke uitstapjes! Een goede combi met het bezoeken van onze winkel is een gezellige dag in Delft.

De Draagwinkel richt zich uitsluitend op draagdoeken/ dragers en accessoires. Een gezellige winkel, gerund door een team bestaande uit overwegend draagconsulentes (en een draagconsulent) met veel passie voor hun vak.

Het assortiment zal zich steeds verder uitbreiden. Op dit moment verkopen wij verschillende doeken en dragers van o.a. Little Frog, Fidella, Kokadi, Emeibaby, Boba, Smallvips, Hoppediz, Pure Baby Love, Tula en Rose and Rebellion. Daarnaast verkopen wij draagjassen, draagvesten, draagtassen, handige kleding voor je baby in de drager, speciale kettingen voor tijdens het dragen en allerlei merk-gerelateerde accessoires, zoals sucking pads, verlengers en reserve-onderdelen.

De Draagwinkel is een winkel waar je lekker kunt snuffelen en ideeën op kunt doen. Natuurlijk kun je in De Draagwinkel ook een draagconsult boeken of meedoen aan een workshop. Leuk, gezellig en leerzaam!

Kijk voor openingstijden van onze winkel bij het kopje "openingstijden en contact"
De Draagwinkel kun je vinden in Delft aan de Ezelsveldlaan 148B, 2611 DK.

Het parkeren kun het beste in parkeergarage "Zuidpoort" onder de Jumbo. Vanaf deze garage is het drie minuten lopen naar De Draagwinkel.

We zien je graag in de winkel, tijdens de draaginloop, een draagconsult of tijdens een draagwandeling! 

© 2015 - 2021 DeDraagwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel