Workshops:

workshop draagzakken testen                      
We gaan veel verschillende draagzakken bekijken en proberen. Je zult zien dat er veel verschil zit in hoe een draagzak aanvoelt. We bespreken de voor- en nadelen van de draagzakken en na de workshop weet je welke draagzak(-ken) er prettig zit(ten) bij je. Deze workshop is voor kindjes van alle leeftijden.

​workshop (rug-)dragen met een draagzak

​Heb je een draagzak maar wil je leren deze goed en ergonimisch te gebruiken dan is deze workshop ideaal voor je. Ook komt hier het rugdragen met de draagzak aan bod. Hoe breng je je kindje makkelijk en veilig op je rug, hoe zorg je dat het voor jullie beide prettig voelt en waar moet je op letten bij het rugdragen, je leert het allemaal. Deze workshop is voor kindjes van alle leeftijden

workshop baby dragen geweven doek            
Tijdens deze workshop leer je hoe je met een geweven doek je baby op je buik draagt. Deze workshop is geschikt als je kindje ongeveer 0 tot 8 maanden is. 

workshop rugdragen                                
Tijdens deze workshop leer je hoe je met een geweven doek je kindje veilig op je rug draagt. Er is een workshop Rucksack (voor kindjes van alle leeftijden) en een workshop Double Hammock (voor kindjes die zelfstandig van lig naar zit kunnen komen).

workshop heupdragen met een geweven doek      
Met een geweven doek kun je ook heupdragen. Als je weet hoe dit moet gaat dit makkelijk en snel. Je kindje kan lekker om zich heen kijken en voor jou kan het leuk zijn om wat afwisseling te hebben. Deze workshop is voor kindjes van alle leeftijden.

workshop speciaal voor mannen
Met mannen onder elkaar leert het toch anders dan als er vrouwen bij zijn. Je leert hoe je met een geweven doek je baby voor op de buik knoopt of jullie gaan draagzakken testen.
Waar in de workshops hierboven mannen uiteraard welkom zijn, is deze workshop uitsluitend voor mannen. Deze workshops zijn voor kindjes van alle leeftijden. Oja, de draagconsulente is wel vrouwelijk :)

 

Algemene informatie

Voor alle workshops geldt dat er eerst met een speciale draagpop geoefend wordt. Als je zeker genoeg bent kun je gaan oefenen met je kindje.

Tijdens de workshops is er mogelijkheid om je kindje te voeden. De workshop gaat wel door.

De workshops starten om 10:00 uur en eindigen rond 12:00, de kosten voor een workshop zijn 25 euro per persoon.

Stuur een mail naar info@dedraagwinkel.nl om je aan te melden.
Bij verhindering graag direct afmelden.

 

 

 

© 2015 - 2021 DeDraagwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel