Maatinformatie

Als je net gaat knopen, kan de maatvoering wat overweldigend overkomen. De nummering staat als code voor de lengte van de doek. Je postuur en welke knoop je wilt maken bepalen hoeveel stof je nodig hebt. Maat 6 is de standaard maat. Deze doek is over het algemeen 4,60 m.

Omdat dit de ideale lengte is voor vele knopen, verkopen wij de meeste doeken in deze maat. Zoek je een andere maat? Neem dan contact met ons op!

 

Maat 2

Maat 2 is een korte draagdoek. Een andere naam voor korte draagdoek is een Shorty. Voordeel van een Shorty is dat je hem makkelijk meeneemt in je tas. Hij is immers niet zo lang. Een voorbeeld van een knoop die je kunt maken met een Shorty is een heupknoop.

Maat 3

Maat 3 is een korte draagdoek, een Shorty. Je kunt hiermee heupdragen, rugdragen en torsodragen.

Maat 4

Voor de kangaroo-carry of een heupknoop kun je vaak met een maat 4 goed uit de voeten.

Maat 5

De ideale maat als je maat 34 of kleiner draagt. Voor bijna alle knopen. Dus ben je smal van postuur of houd je bij je lievelingsknoop behoorlijk wat doek over, dan ben je aan het goede adres bij een maat 5 doek. 

Maat 6

De standaard maat voor kledingmaat 36-42/44. Je kunt er alle knopen mee doen. 

Maat 7

Een geschikte maat wanneer je kledingmaat 46 of groter draagt. Je kunt er alle knopen mee doen. Deze maat is ook geschikt voor aan de voorkant afknopen bij een kleinere kledingmaat.

Maat 8

Als je kledingmaat 52 of groter is, is maat 8 de ideale doek voor jou. Je kunt er alle knopen mee maken en dan ook nog voor afknopen. Niet alle merken hebben een maat 8 in het assortiment. In onze winkel is maat 8 niet voorradig. We helpen je graag zoeken naar een maat 8 in jouw smaak.

© 2015 - 2023 DeDraagwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel